Brouns Massages

Combinatie massage

Wat kan je verwachten?

Voor een behandeling vraag ik waarom je bij me gekomen bent. Zoek je vooral ontspanning of zijn er specifieke spieren die aandacht nodig hebben? Wat doe je in het dagelijks leven, ben je gezond en zit je lekker in je vel? En zijn er aandoeningen waar ik rekening mee moet houden? Op basis van je antwoorden op deze vragen kan ik de massage op jouw behoeften toespitsen.

Als je voor een combinatiemassage komt, focus ik op algehele ontspanning maar sta ik ook wat langer stil bij specifieke gespannen spieren. Ik gebruik veel zachte en vloeiende strijkbewegingen, en waar nodig meer druk en mijn duimen of vingers om wat dieper te kunnen komen. Deze massage is ook heel geschikt voor mensen met ‘kantoorklachten’ en mensen die veel ‘in hun hoofd zitten’. Deze spanning concentreert zich vaak in de rug, schouders, nek en armen. Ik bied combinatiemassages aan variërend in lengte tussen de 60 en de 90 minuten (zie hier de tarieven). Vooral de combinatie van een wat stevigere massage van vastzittende spieren en een zachte hoofdhuid- of gezichtsmassage als afsluiting brengt veel mensen in een staat van diepe ontspanning.

In overleg kan ik etherische oliën aan de massage toevoegen. Een combinatiemassage geeft ontspanning en maakt bovendien gespannen spieren weer los bij. Zo kunnen blessures worden voorkomen. Heb je echter al een blessure opgelopen, dan moet ik doorverwijzen naar een fysiotherapeut. 

Voordat je komt wil ik je vragen de praktische informatie door te lezen.