Brouns Massages

ontspannings massage

Wat kan je verwachten?

Voor een behandeling vraag ik waarom je bij me gekomen bent. Zoek je vooral ontspanning of zijn er specifieke spieren die aandacht nodig hebben? Wat doe je in het dagelijks leven, ben je gezond en zit je lekker in je vel? En zijn er aandoeningen waar ik rekening mee moet houden? Op basis van je antwoorden op deze vragen kan ik de massage op jouw behoeften toespitsen.

Als je voor een ontspanningsmassage komt, gebruik ik zachte en vloeiende strijkbewegingen om een algehele ontspanning teweeg te brengen. Ik bied ontspanningsmassages aan variërend in lengte tussen de 30 en de 75 minuten (zie hier de tarieven). Bij de algehele lichaamsmassage start ik bij de achterkant van je benen om vervolgens rug, schouders en nek te masseren en ook kort je hoofdhuid te masseren. Vervolgens vraag ik je om rustig om te draaien en masseer ik ook de voorkant van je benen, je armen, het bovenste stuk van je borstgebied en sluit ik af met een gezichtsmassage. 

In overleg kan ik etherische oliën aan de massage toevoegen. Of ik kan meer aandacht geven aan delen met meer spierspanning en ook technieken van de sportmassage toepassen (zie combinatiemassage). In het geval van blessures moet ik echter doorverwijzen naar een arts of fysiotherapeut. 

Voordat je komt wil ik je vragen de praktische informatie door te lezen.