Brouns Massages

Sport massage

Wat kan je verwachten?

Voor een behandeling vraag ik waarom je bij me gekomen bent. Zoek je vooral ontspanning of zijn er specifieke spieren die aandacht nodig hebben? Wat doe je in het dagelijks leven, ben je gezond en zit je lekker in je vel? En zijn er aandoeningen waar ik rekening mee moet houden? Op basis van je antwoorden op deze vragen kan ik de massage op jouw behoeften toespitsen.

Als je voor een sportmassage komt, gebruik ik zowel zachte strijkingen als meer diepgaande knedingen en fricties om je spieren weer los te maken en optimaal te laten functioneren. Ik bied sportmassages aan variërend in lengte tussen de 30 en de 90 minuten (zie hier de tarieven). Een sportmassage van één lichaamsdeel, bijvoorbeeld de achterkant van je benen of je rug, duurt al snel een half uur. Wil je een uitgebreidere sportmassage of wil je meerdere delen van je lichaam laten masseren, boek dan een langere massage.  

Een sportmassage is bedoeld om spieren los te maken en weer optimaal te laten functioneren. Zo kunnen blessures worden voorkomen. Heb je echter al een blessure opgelopen, dan moet ik doorverwijzen naar een fysiotherapeut. 

Voordat je komt wil ik je vragen de praktische informatie door te lezen.